Intensivutbildning, intensivkurs för körkort - Trafikskola24

Intensivutbildning, intensivkurs för körkort - Trafikskola24

Intensivkurs – körkort

Går du i tankarna om att ta körkort men har känslan av att du inte kommer orka eller har tid för att sitta och plugga, ta körlektioner lite då och då? Ja då är det rätta valet för dig att gå en intensivkursutbildning för körkort, för då kommer du ha körkortet i handen på bara 2 veckor.

Du kan snabbt komma igång med intensivutbildningen och vissa trafikskolor erbjuder tillgång till en app så fort du har betalat intensivkursutbildningen. I den appen får du möjlighet att börja öva på teorin och det finns även bilder och filmer tillgängliga, appen gör det enkelt för dig att kunna plugga till ditt körkort dygnets alla timmar.

Hur många lektioner man behöver varierar från elev till elev men du kan lägga upp en plan på hur du vill att din intensivkursutbildning ska läggas upp tillsammans med din handledare så att du på bästa sätt når ditt mål till körkort.

Om din stad inte har någon intensivkursutbildning för körkort att erbjuda eller om du känner att du vill ge dig ut på äventyr samtidigt som du ska ta ditt körkort, är det inga problem för det finns andra städer som har trafikskolor som erbjuder intensivkursutbildningar till körkort. Då ingår även boende i samband med utbildningen och dem är oftast belägna i närheten av trafikskolan.

* Halmstad trafikskola

* Prima Trafikskola i Norrköping

* Linköpings Trafikskola

* Söderorts körkorts Akademi AB i Stockholm

Dessa trafikskolor som ni ser här ovan är några av dem trafikskolor som erbjuder intensivkursutbildningar för körkort..

Fördelarna med att gå en intensivkursutbildning när det gäller körkort är inte bara att du snabbt får ditt körkort utan att du också får en handledare som är fokuserad på bara dig och din utbildning. Du får också mycket tid till att plugga teorin och ta dina körlektioner i din egen takt. Du kommer därför inte hinna glömma allt det du lär dig innan det är dags för dig att göra uppkörning.

Vad är då priset för att gå en intensivkursutbildning och vad finns för det olika paket som man kan köpa? Det finns olika startpaket man kan välja mellan men kostnaderna på paketen man kan köpa är lite olika och detta beror på antal körlektioner som ingår i paketet.

Här nedan har ni några exempel på startpaket och hur det kan se ut i ett paket:

I ett paket för 23500 kr kan detta ingå

* 35 Körlektioner på 40 minuter

* Digitalt teoripaket

* Risk 1:an

* Risk 2:an

* Lån av bil vid körprov

I ett paket för 11800kr kan detta ingå

* 17 körlektioner på 40 minuter

* Digitalt teori paket

* Lån av bil vid körprov

I ett paket för 16200 kr kan detta ingå

* 20 körlektioner på 60 minuter

* Datorprov

* Teori

På en del trafikskolor får man betala en extra kostnad för risk 1:an och 2:an och

det kan ligga på mellan 200-800kr.

Så ni ser att ta körkort behöver inte ta en evighet, det kan gå fortare än vad man tror att få körkortet i handen. Det enda man behöver göra är att boka en intensivkursutbildning. Så vänta inte på bättre tider utan gör det nu!

Intensivutbildning passar bäst för dig som

– Har körkortstillståndet klart
– Kan ägna hela dagarna åt körkortsutbildning
– Kan betala hela utbildningen på kort tid
– Har lätt att lära dig körning och teori
– har “fastnat” på teorin eller körningenEn intensivutbildning kan också passa dig som…
– vill komma igång så snabbt som möjligt– har ledigt under någon eller några veckor
– har tröttnat på teorin/körningen för att det går för långsamt
– kommer från en annan trafikskola där utbildningen upplevts som oplanerad.

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när du vill gå en Körkortsutbildning.

Intensivkurs på Prima - Körkort på 2 veckor

Synonymer till intensiv

  • stark, eftertrycklig, kraftig, ihållande, våldsam, häftig, ivrig, ettrig, hetsig, frenetisk; förtätad, laddad, kompakt; het, djup, passionerad

Wikipedia information om Körkort_i_Sverige

Körkort i Sverige Körkort i Sverige delas in i ett antal klasser som anger vilken typ av fordon innehavaren får köra: AM, A1, A2, A, B, BE, C1, C, C1E, CE, D1, D, D1E och DE. Ett svenskt körkort med enbart de lägre behörigheterna (AM, A1, A2, A, B, BE) gäller 10 år från utfärdandedatum. Körkortet kan återkallas i upp till tre år vid bland annat grövre trafikbrott eller sjukdom. Om det varit återkallat längre än ett år krävs att ett nytt förarprov avläggs för att behörigheten ska återfås. Det svenska körkortet är även en godkänd identitetshandling i Sverige. För att få ett körkort gäller att vissa grundvillkor ska vara uppfyllda. Ett körkortstillstånd ska vara utfärdat och giltigt. För att få ett körkortstillstånd kan det, beroende på trafikklass, krävas hälsodeklaration, synundersökning, läkarundersökning eller läkarintyg. Den sökande ska vara permanent bosatt i Sverige eller ha studerat i Sverige i minst sex månader, ha svensk legitimation samt ha uppnått en viss ålder som är beroende av trafikklass. Slutligen görs ett förarprov där ett godkänt resultat krävs för att körkort ska utfärdas. För kortare uppehåll i Sverige är utländska körkort i regel godkända.